- Kalve- eller svinelever
- 2 spsk. dijonsennep
- 2 rødløg, halveret og i strimler på langs
- 1 spsk. olivenolie
- 2 røde peberfrugter i strimle
- 8-10 små tomater i skiver
- 3 fed finthakkede hvidløg
- 4 spsk. hvidvinseddike
- 2 tsk. sukker
- 2 dl snittet persille
- 1 spsk. olie til at stege leveren i
- Tilbehør: Persillekartofler
Pensl leverskiverne med dijonsennep og lad dem stå, mens du gør grønsagerne i stand.
Kom rødløg og olivenolie i en dyb sauterpande og varm det langsomt op. Tilsæt peberfrugter, tomatskiverne og hvidløg, sautér det et par min. Tilsæt vineddike og sukker og lad grønsagerne simre til væden er dampet ind, ca. 10 min. Smag til med salt og peber og evt. mere sukker.
Steg leveren 2 min. På hver side for jævn varme. Krydr med salt og peber og anret peberfrugter over den stegte lever. Drys persille over kartoflerne.