- 12 plader fuldkornlasagneplader
- 400 g hakket kyllingekød
- 1-2 løg
- 2 spsk. Olie
- 2 snackpeber
- 140 g tomatkoncentrat
- 2½ dl hønsebouillon
- Broccoli
- 1 tsk. oregano
- 2 tsk. karry
- Salt og peber
- Mozzarellaost eller en rest som er revet
- Ostesovs
- ½ liter mælk
- ½ liter vand
- Ost, gerne en rest
Skær løgene i tern og steg dem et par minutter uden det tager farve, kom kyllingekødet i og steg yderligere et par min. Kom snackpeber, tomat, oregano og karry i gryden, derefter kommes hønsebouillon i og det småsimre i 20 min. Smag til med salt og peber. Varm mælken, vandet og kom osten som er skåret i små stykker i, kog det op, ostesovsen hældes i kødet. Fordel i et ovnfast fad, kødsovsen derefter et lag fuldkornslasagneplader, afslut med kødsovs og læg mozzarellaost over. Bages ved 200 grader i ca. 30-35 min til overfladen er gylden.