- 8 stk. kyllingeoverlår
- Salt
- Peber
- Sød chili sauce eller rapsolie til pensling af kyllingerne
Karrysauce:
- 2 stk. løg
- Rapsolie
- 4 fed hvidløg
- 2 spsk. karry
- Chili efter smag eller stærkt chilipulver
- 2 dl hønsebouillon
- 3-4 dl light kokosmælk
- 5 dl madlavningsfløde 4%
- Lidt limesaft
- Salt
Kyllingerne:
Pensel kyllingerne med chili sauce eller rapsolie , krydr med salt og peber og læg kyllingerne i fad og brun dem i 30 minutter ved 200 grader.
Karrysauce:
Skær løgene i tynde skiver og sauter dem i olie i en gryde. Skær chilien på langs, skrab frøene ud og hak chilikødet fint. Hak hvidløgene fint, og tilsæt dem sammen med karry og den friske chili eller chilipulver.
Tilsæt hønsebouillon, kokosmælk, madlavningsfløde og lad det simre i ca. 20 min.
Blend derefter med en stavblender, til saucen er glat. Smag til med frisk limesaft og salt.
Kom så meget af sovsen i fadet med kyllingerne uden af de bliver dækket til med og steg videre i ca. 20.
Server med ris.