Kødboller
- ½ kg hakket oksekød
- 3 fed finthakket hvidløg
- 2 æg
- 1-2 dl rasp
- 2 spsk. frisk hakket persille
Tomatsovs
- 2 dåser flåede tomater
- 2 snack peber (skåret i små stykker)
- 1 fint hakket løg
- 1 knivspids chilipulver
- Salt og peber
- ½ liter fløde
Kødboller: Alle ingredienserne æltes grundigt sammen i en skål. Lav små boller, det er nemmest med fingrene og steg dem på en varm pande.
Tomatsovs: Varm lidt olie og svits løgene. Tilsæt flåede tomater samt snack peberne, lad det koge godt ind og tilsæt fløden til sidst.
Server med frisk båndpasta.
Retten kan også gratineres i ovnen. Læg den kogte pasta i et egnet fad sammen med kødbollerne og kom tomatsovsen over. Kom reven ost over og det sættes i en varm ovn ved 200 grader, til osten er let gylden.