ca. 8 stk.
- 50 g gær
- 2½ dl lunkent vand
- 3 spsk. yoghurt naturel
- 450 g hvedemel, hvis dejen er for våd – tilsættes lidt mere mel
- 75 g havregryn
- 1/2 tsk. sukker
- 1 tsk. salt
- 3 spsk. rapsolie
Smuldr gæren og rør den ud i vandet i en stor, dyb skål. Tilsæt yoghurt, olie, mel, havregryn, sukker og salt.
Ælt dejen grundigt igennem, til den er glat og smidig.
Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 20 minutter. Del den i 8 lige store stykker og tril hvert dejstykke til en rund bolle.
Rul bollerne ud med en kagerulle til små pandekager med en tykkelse på ca. 1½ cm.
Tænd ovnen på 250 grader.
Sæt pitabrødene på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket i 20 minutter.
Bag pitabrødene på næstnederste rille i den varme ovn i ca. 8-10 minutter, til de er hævet op og er blevet let gyldne.