Pasta del poplo

(4 PERS.)

  • 2 pk. bacon,
  • 350 g skinkekød i tern/skinkestrimler,
  • 1 bk champignon,
  • 1 porre,
  • 3 gulerødder,
  • 2 løg,
  • 2 fed hvidløg,
  • 1 ds.  flåede tomater,
  • 3-4 spskf. vineddike,
  • olivenolie,
  • basilikum,
  • ¼ liter piskefløde,
  • danablu efter smag og behag.

Tilberedning:

Bacon steges i olivenolie. Tag det op igen og kom skinkekødet i. Når kødet er svitset, tages det op igen. Grøntsagerne kommes i sammen med hvidløg, merian og basilikum. Tilsæt hvidvinseddike. Når eddiken er næsten fordampet, tilsættes flåede tomater most igennem en si. Kom bacon og kød tilbage i panden. Hæld vand ved så kød og grøntsager er tildækket. Lad det koge til kødet er mørt. Fløden hældes ved. Til sidst tilsættes danablu.

Retten serveres til f.eks. frisk pasta.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *