Ingredienser til 2 personer:
- 225 g laksefileter
- 1/2 grøn peber
- 1/2 rød peber
- 75 g champignon
- 1/2 squash eller kogte kartofler i tynde skiver
- salt, peber
- Marinade:
- 1/2 dl olivenolie
- 1/4 dl citronsaft
- 1 fed hvidløg
- krydderurter, f.eks. timian eller estragon
Bland olivenolie, knust hvidløg, citronsaft og finthakkede krydderurter og hæld marinaden over laksefileterne. Lad dem trække mindst 20 min. i køleskab.
Skær peberfrugter, champignoner og squash i grove tern og sauter dem i smør. Smag til med salt og peber.
Placer grøntsagerne i bunden af et ildfast fad.
Hvis det er kartofler, læg dem nederst i fadet med grønsagerne over.
Læg laksefileterne ovenpå og hæld resten af marinaden over.
Sæt retten i en forvarmet ovn ved 200 grader i 15-20 min. Server med kartofler og flutes.