4 personer
- 1/2 kg skinkekød (i strimler eller terninger)
- 2 løg (delt i kvarter)
- 3 porrer (i skiver)
- 1 spsk smør
- salt og peber
- 1 tsk mild paprika
- 3 dl bouillon
- 1 dl fløde
- 125g cocktailpølser eller frokostpølser (skåret i mindre stykker)
- 2 spsk majsstivelse
- 1 bdt persille (hakket)
Svits først skinkekødet i gyldent fedtstof i en stegegryde.
Tag det op og svits derefter løg og porrer.
Kom kodet tilbage i gryden og krydr med salt, peber og paprika.
Hæld bouillonen og fløden i og lad retten snurre under låg i 35-40 min.
Kom pølserne i de sidste minutter af kogetiden.
Bring retten til kogepunktet og jævn med majsstivelse udrørt i koldt vand.
Smag til og kom hakket persille på før servering.
Små kogte kartofler eller kartoffelmos serveres til.