8 tortilla pandekager
- 4 stk. kyllingebryst/inderlår
- 2 spsk. olie
- 3 fed hvidløg
- 5-6 spsk. sweet chili sauce
Guacamole:
- 2 modne avocadoer
- 2 fed hvidløg
- 3 spsk. yoghurt
- Salt og peber
- Citronsaft
Tomatsalsa:
- 4-5 tomater i små stykker
- 1 agurk uden skræl i små tern
- 1 spsk. lys balsamico eddike
- 1 lille frisk eller lidt tørret chili
Skær kyllingebryst/inderlår i strimler og sauter dem i ca. 5 min., til de er let gyldne. Kom finthakket hvidløg og chilisaucen ved.
Lav guacamolen ved at mose avocado med en gaffel, til det er en ensartet konsistens. Kom hvidløg, yoghurt, salt, peber og lidt citronsaft i og rør rundt.
Varm tortilla pandekagerne op enten i ovn eller på en varm pande og fordel kylling, guacamole og tomatsalsa på pandekagen og rul den sammen.