(2 personer)
- 2 kyllingebryster
- 2 spsk. hvedemel
- salt og kværnet peber
- 3-4 fed hvidløg
- 1 -2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. koncentreret tomatpuré (1 lille ds.)
- 1 lille bdt. bredbladet persille
- 1½ dl piskefløde
- 1 -1½ dl hønsebouillon
Pil hvidløgene, og hak dem fint. Skyl og hak persillen. Dup kødet tørt, og vend det i krydret mel.
Brun stykkerne let på begge sider i halvdelen af olien. Tag dem op, og tør panden af.
Kom resten af olien på, og lad hvidløgene småstege, uden at de bliver brune – ellers bliver de bitre. Tilsæt persillen, og svits et øjeblik. Kom tomatpuré, fløde og bouillon på, og pisk/rør det sammen. Kog det igennem, og dæmp varmen. Læg kyllingen ned i saucen, og lad det simre i 5-10 minutter alt efter kødets tykkelse. Servér kyllingen i saucen med det valgte tilbehør.
TILBEHØR: Ris, salat, pasta, grøntsager eller små kartofler