Til 4 personer
- Portobello svampe (ca. 4 stk)
- 100 g gedeost eller feta
- Timian
- Salt og peber
Tomatsalat:
- 1 bk. tomater
- 1 dl basilikum skåret i strimler
- 2 spsk. ekstra olivenolie
- 1 tsk. lys balsamico
- Salt og peber
Tilberedning:
Skyl og skær tomaterne i små tern. Bland dem med basilikumstrimler, olivenolie, lys balsamico, salt og peber. Rengør Portobello svampe med en pensel og skær stokken af. Grill svampene på “stok siden” i 2 min. Fordel osten ud på hver Portobello svamp. Kom lidt frisk timian på og drys med salt og kværnet peber. Svampene grilles i 4-5 min. ved direkte varme til de er varme og grillede. Anret de grillede Portobello svampe med tomatsalat på toppen som tilbehør til kødret eller som forret.