Ca. 14 små barer
Bund: 1500 g havrekiks eller Digestive, 75 g smør
Karamel: 300 g bløde flødekarameller evt. karamelstænger, 50 ml fløde, lidt flagesalt
Chokolade: 130 g mørk chokolade,65 g smør, ½ tsk. lys sirup
Pynt: Flagesalt
Blend kiks til krummer og kom dem i en skål. Smelt smør og bland smør og kiksekrummerne sammen. Fordel massen i bunden af en firkantet form 15×15 cm beklædt med bagepapir og tryk den godt sammen. Sæt formen på køl.
Kom karameller, fløde og flagesat i en lille gryde og varm det langsomt op. Rør godt indtil karamellerne er smeltet. Fordel massen i formen (oven på Kiksebunden). Sæt formen tilbage på køl.
Smelt chokolade, smør og sirup i en skål over vandbad. Rør rundt indtil massen er homogen. Fordel chokolademassen oven på karamellaget og sæt formen tilbage i køleskabet. Lad den stå der i minimum et par timer.
Skær massen ud til små barer og drys med flagesalt. Vent til lige før servering, da karamellen ellers kan finde på at flyde ud.