- Hakket oksekød 3-7 % fedt
- Store kartofler
- Gulerødder
- Selleri (giv sellerierne en chance)
- Olie til stegning og til ovnkartoflerne
- Pebermix gerne grov
- Salt
- Timian
Start med kartoflerne og rodfrugterne
Skræl og skær dem i både, rodfrugterne i ca. samme str. som kartoflerne
Varm ovnen op til 200 grader.
Det hele kommes i plastpose med 2-3 spsk. olie alt efter hvor mange der bruges. Kom pebermix og salt i og ryst posen godt, spred dem jævnt over en bageplade med bagepapir. De må ikke overlappe hinanden for meget, brug da hellere to bageplader. Bages i knapt 1 time, vendes evt. undervejs.
De bliver sprøde og brune.
Form bøfferne og krydre dem med peber, steg dem i i olie på en panden og kom salt på.
Lad bøfferne hvile 5 minutter og servere med kartoflerne og rodfrugt