- 1 kg kyllingelår
- 1 ds tomater
- 2-3 fed hvidløg
- 2 tsk. fint hakkede ingefær
- 2-3 fint hakkede løg
- 2 tsk. chicken masala krydderi
- ½ tsk. spidskommen
- 1/4 tsk. chili
- l tsk. paprika
- l tsk. indisk karry (mild)
- 2-3 spsk. olie
- l, 5 dl piskefløde
- l tsk. salt
- 1-2 kopper vand
Svits løg, hvidløg og hele spidskommen i olien.
Tilsæt de sidste krydderier, svits ligeledes et øjeblik.
Kom kyllingestykkerne i og lad dem stege ca. 15 min.
Tilsæt tomater og lad det koge yderligere 10 min.
Hæld nu ingredienserne over i et ildfast fad og tilsæt vand og fløde.
Fadet sættes i en opvarmet ovn, ved 220 grader i ca. 30-45 min.
Kyllingerne serveres varm med ris eller brød.