I mikrobølgeovn. Kan også laves i gryde (4 portioner).
- l stort løg,
- l rød peber,
- l grøn peber,
- l spsk. margarine,
- 500 g hakket oksekød,
- 2 fed hvidløg,
- salt, peber,
- l 1/2 tsk. chilipulver,
- l dåse flåede tomater,
- l stor dåse tomatpure,
- 2 dl. bouillon,
- Klippet persille.
Hak løget fint, rens og hak peberfrugterne, løg, peber og margarinen lægges i et fad med låg.
Tilbered under låg 3 min. ved 750 w.
Bland kødet i, sammen med presset hvidt løg, salt, peber og chilipulver.
Fortsæt tilberedningen i 5 min. ved 750 w under låg.
Rør rundt i blandingen efter et par min., så kødet bliver findelt og blandet med grønsagerne, og tilsæt bouillon.
Tilsæt flåede tomater, tomatpure og fortsæt tilberedningen i 6 min. ved 750 w under låg.
Tag låget af og tilsæt klippet persille og fortsæt i 2 min. ved 750 w uden låg.
Retten serveres med pasta.