- ½ kg hakket oksekød
- 1 stort hakkede løg
- 1 alm. rød hakket chili
- En ½ gul cumari chili
- 1 tsk. oregano
- 1 tsk. spidskommen
- 3 tsk. brun farin
- 2 dl okse bouillon
- 2 dåser flåede tomater
- 140 g tomatpure
- 1 tsk. cayennepeber
- Salt og peber
- Olie eller margarine til stegning
- hakkede chilipulver (hvis man vil have en ekstra stærk ret)
I en stor jerngryde smeltes olie og brun de hakket løg og hvidløg, når løgene har taget lidt farve tilsættes det hakket kød som ligeledes brunes.
Tilsæt derpå de flåede tomater, tomatpure og oksebouillon.
Så kommes chilipulver (kan undværes), hakket rød chili, gul cumari, oregano, spidskommen, cayennepeber og brun farin i, det røres godt sammen og blusset skrues ned. Det skal simre under låg i ca. 1 time, det er muligt der skal tilsættes lidt ekstra bouillon da retten ikke må koge tør. Rør i den undervejs.
Server retten med basmatiris og evt. naanbrød.