- 500 g hakket oksekød
- 1 lille hakket løg,
- 1 fed hvidløg,
- 2 spsk. kapers,
- 2-3 skiver syltet rødbede,
- ½ spsk. dijonsennep,
- salt, peber.
Pommes frites:
- 4 bagekartofler,
- 2 spsk. olie,
- groft salt.
Dipsauce:
- 1 dl yoghurt naturel,
- 4 spsk. mayonnaise,
- 2 spsk. dijonsennep,
- 4 spsk. hakket,
- bredbladet persille,
- salt, peber.
Bøf Lindstrøm: Finthakket løg, hvidløg, kapers og rødbeder og bland dem med det hakkede kød og senneppen. Form kødet til fire store bøffer eller otte små og steg disse i fedtstoffet i 5 min. på hver side over middelstærk varme (3 min. for små bøffer). Krydr med salt og peber.
Pommes frites: Opvarm ovnen til 225°. Skræl kartoflerne og skær dem i stave, som duppes tørre og lægges i en bradepande beklædt med bagepapir. Dryp olien over og vend det hele sammen. Steg kartoflerne i den varme ovn i 20-25 min. Vend dem undervejs og krydr med salt, når de begynder at tage farve.
Dipsauce: Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.